0 Değerlendirme
* 2,70 TL den başlayan taksitlerle!
30,00 ₺
Tam Buğday Miksi
Anadolu’ nun kokulu buğdayları kullanılarak, buğdayın hiçbir katmanı ayrıştırılmadan üretilen, özel katkılarla geliştirilerek elde edilen hacimli ve lezzetli bir Tam Buğday Unu' dur. Hacimli, geç bayatlayan, kendinden rahiyalı ve çok lezzetli bir tam buğday ekmeği sunar.
Yapımı için Malzemeler
Tam Buğday miksi : 1 Kg. için; 25 Kg. için;
Yaş maya : 40g. 1 Kg.
Su : 590 ml. 18 L.
Tuz : 14g. 350 g.
Su ve maya miktarı ortam şartlarına göre ayarlanmaktadır
Yoğurma
Çatal kazan : 25-30 dk.
Spiral kazan : 8-15 dk.
Sıcaklık : 24-26 ºC
Yoğurma süresi kazan tipi ve hızına göre değişebilir.
Fermantasyon
İlk fermantasyon : 10 dk.
Kesme yuvarlama
Ara fermantasyon : 10 dk.
Son fermantasyon : 30-45 dk.
Bekleme süreleri hamur gramajı ve ortam sıcaklığına göre değişir.
Pişirme Önerisi :
Pişirme sıcaklığı : 200-230 ºC
Pişirme süresi : 40-50 dk.
Hamur gramajına göre pişirme sıcaklığı ve süresi değişmektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!